Felvágta a nő hasát és kiszedte belső szerveit

brutális gyilkosság | Döbbenetes információkhoz jutottunk: felvágta az élettársa hasát és kiszedte a nő belső szervei nagy részét Kerekegyházán az a 45 éves férfi, akit gyilkosság gyanúja miatt vettek hétfő reggel őrizetbe. 

 http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kek-hirek-bulvar/felvagta-a-no-hasat-es-kiszedte-belso-szerveit-399994


A belső szervek nem voltak a szobában, amikor megérkeztek a rendőrök. Mindemellett rejtély, hogy miért nem úszott vérben a helyiség. Ezért is tartott a helyszínelés több órán keresztül Kerekegyházán.
Hasonlóan brutális gyilkosságra nehezen tudnak visszaemlékezni a nyomozók. Nem csoda, hogy eddig nem közölték sem a halál okát, sem pedig a kegyetlen emberölés módját. 
„Csináltam egy hülyeséget! Megfojtottam az élettársam!” Ezzel fogadta a kerekegyházi B. Sándor Kölcsey utcai háza bejáratában a riasztott mentősöket és a rendőröket tegnap. Ő maga tette a bejelentést kora reggel a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletén, telefonon, majd megvárta a kiérkező egységeket.
– Hétfő reggel egy 45 éves férfi bejelentést tett a rendőrség ügyeletére, hogy megölte a feleségét – közölte 7.51-kor a médiával Nyíkos Tamás, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. – A rendőrök egy kerekegyházi családi háznál ellenőrizték a bejelentést, majd megállapították, hogy a megadott címen valóban történt bűncselekmény. Kollégáim a helyszínen elfogták az ott tartózkodó és a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit.
K. Istvánné Rózsát, akit mindenki csak Virágnak szólított az utcában, úgy tudta a környezete, hogy „csupán” élettársa volt B. Sándornak. A férfi egy kerekegyházi baromfifeldolgozó üzemben dolgozott, az asszony pedig leszázalékolt rokkantnyugdíjasként élt vele. A szomszédok szerint súlyos anyagi problémái nem lehettek a párnak. Noha az utcabeliek arról beszéltek az újságíróknak a helyszínen, hogy erősen italozott a férfi és a nő is, amit a külvilág felé sem titkoltak. Volt olyan szomszéd, aki megjegyezte: előfordult, hogy a hazafelé tartó nő egymás után kétszer-háromszor is beleesett az útszéli árokba. Egy másik szomszéd pedig azt mondta, hogy az asszony ivott erősebben, azonban viszonylag nem régóta…
  A 45 éves B. Sándort Kecskemétre szállították a rendőrök A 45 éves B. Sándort Kecskemétre szállították a rendőrök
A szemben lakó idős asszony, Zsikla Etelka jól ismerte a Kölcsey utcai házban élő párt. Bejáratos volt hozzájuk. Az idős nőnek – másokhoz hasonlóan - semmilyen elképzelése nem volt reggel még arról, hogy miért gyilkolhatott a férfi.
– Sándor édesanyja is itt lakott jó ideig velük, de három hete elvitte Izsákra a lánya. Ki tudja mi történt volna vele, ha szegény Juliska is itt van vasárnap este – tördelte a kezeit Etelka néni. Ő volt az, aki időnként főzött Sándoréknak. A férfi 49 éves élettársa ugyanis nem tudott főzni. Emiatt is sokat veszekedtek, de Etelka néni szerint ez csupán egyetlen adalék lehetett ahhoz, hogy elszakadt a férfiben a cérna.
A rendőrök nem adtak ki semmilyen információt arról, hogy milyen módon és mikor végzett az élettársával Sándor. – A halál okát az igazságügyi orvosszakértői boncolás fogja megállapítani. Az emberölés módjáról, a bűncselekmény részleteiről tájékoztatást, kifejezetten kegyeleti okokból és a nyomozás érdekében nem kíván adni az eljáró hatóság – mondta hétfő délután Nyíkos Tamás rendőr-főhadnagy.
Így csak a szóbeszéd terjedt Kerekegyházán: eszerint a szeméremcsonttól az álcsúcsáig felvágta a férfi a nő hasát, majd kiszedte a belső szerveket. Ezeket egyébként meg sem találták a szobában, ahol az áldozat feküdt a földön. Ami viszont meglepő volt: nem egy tipikusan vérfürdőre jellemző bűncselekmény helyszínével szembesültek a nyomozók. Azaz nem úszott vérben a szoba. Ami akár azzal is magyarázható, hogy valóban megfojtotta a nőt – még vasárnap este – a férfi. Majd éjszaka, illetve hajnalban kezdett a darabolásához, a belső szerveket pedig elrejtette valahol.
A riasztott rendőrök tegnap reggel hermetikusan lezárták a Kölcsey utcát. Annak ellenére, hogy ekkor már bent ült a 45 éves gyilkos a ház előtt várakozó egyik „csíkos” járőrautóban. Helyszínen tartózkodó tudósítónk úgy látta, hogy csak 10 óra körül szállították el a főkapitányságra, egy „civil” nyomozóautóval. A bűncselekmény ügyében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

A helyszínelés alatt megjelent az áldozat barátnője

Még tartott a szemle a gyilkosság helyszínén, amikor megjelent az utcában egy középkorú nő, aki ez elhunyt barátnőjeként mutatkozott be. Azt mondta az utcát lezáró járőröknek, hogy a férfi miatt szokott rá az italra a nő. Félt az élettársától, aki fenyegette. Sőt a barátnő – mint a rendőröknek elmondta – maga is tart a gyilkostól, ezért erősen ódzkodott még attól is, hogy tanú legyen a későbbiekben.