Élve feldarabolta áldozatát

2011-09-26 13:39:39
Franciaország – Életfogytiglanra ítélték azt a francia férfit, aki elrabolt és brutálisan megölt egy német származású nyugdíjas asszonyt. A farmer - aki egy francia kisváros polgármester volt korábban - a bizonyítékok szerint előre eltervezte tettét.
Edith M. (+68) korábban egy kölni gimnázium igazgatója volt, majd nyugdíjazása után férjével együtt Franciaországba költözött, még 2003-ban. 2009 szeptemberében éppen barátaival indult vacsorázni a tanárnő, amikor útközben nyoma veszett. Mint kiderült, Yves B (58) Dorogne (Franciaország) volt polgármestere hurcolta el. Elütötte a nőt, kocsijába tuszkolta és egy pajtába vitte.

Edith még életben volt, mikor a férfi egy fűrésszel és egy henteskéssel nekiállt feldarabolni őt. A bűncselekményt valószínűleg előre eltervezte, hiszen előtte egy állaton gyakorolta a technikát.

A legmegdöbbentőbb az volt, mikor a tárgyaláson az áldozat holttestéről készült fényképek bemutatásakor a kétgyermekes családapa szabályosan megörült a látottaknak. A kínzásra és szadizmusra mosolyogva emlékezett vissza és hangosan felnevetett a teremben.
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/elve-feldarabolta-aldozatat-2065849