Kínzókamrát rendezett be a pedofil férfi!

Horrorfilmbe illő kínzókamrát találtak egy amerikai férfinél – mint kiderült, gyermekeket akart megerőszakolni, megölni, majd megenni otthonában. A férfit még 2012-ben fogták el, a borzalmas részleteket azonban csak most, a bírósági tárgyalásán hozták nyilvánosságra. A háza belsejéről is most tettek közzé felvételeket.
A brit származású, de Amerikában, Massachusetts államban élő Geoffrey Portway (40) saját maga vallotta be, milyen szörnyűségekre készült. A nyomozók házkutatást tartottak nála, és hátborzongató dolgokat találtak.
Ezt a koporsót kínzóeszközzé alakította át az aberrált férfi Fotó: Profimedia
Az Amerikában éló Portwayt sikerült elkapni
A kannibál a ház alagsorában rendezte be titkos bunkerét, ahol egy gyermek méretű, házilag eszkábált koporsót, egy acélketrecet, bilincseket és egy rakás konyhakést találtak. A bunkerben egy rozsdamentes acélból készült asztal, és rajta 6 szorítógyűrű is volt, ami feltehetően azért került oda, hogy mozgásképtelenné tegye az áldozatot, miközben kínozzák. Mintha mindez nem lett volna elég, sebészi szikét és hentesek által használt „mészáros készletet", illetve kasztráláshoz használatos gumigyűrűket is találtak a rendőrök.

A földszinti részen gyermekpornó és trágár képek sokasága volt; a nyomozás kiderítette azt is, hogy Portway régóta tervezte már a gyerekrablást az interneten, és hozzá hasonló, beteg lelkületű embereket gyűjtött maga köré tettestársnak. Egy Ronald Brown nevű floridai bábjátékossal annyira összebarátkozott, hogy még egy fényképet is küldött neki egy kiszemelt áldozatáról. A fotón filctollal jelölte be, a kisfiú melyik testrészét milyen szeletekre vágná – derül ki a Daily Mail cikkéből. A perverz páros azt tervezte, heteken át falatozik majd a gyerekből, a maradványokat pedig egy aligátorral akarták megetetni.

Az ügyész 27 év börtönt szán neki a tervezett rémségekért – ítélet jövő kedden várható. Portway egyébként bűnösnek vallotta magát gyermekrablás előkészülete és pornográf képek birtoklása vádjában; az ítélet letöltése után várhatóan kiadják majd Nagy-Britanniának.

Blikk-összeállítás
http://www.blikk.hu/blikk_cikkhozzaszolas/?cid=2210627