Megfőzte sógornője kéthónapos gyerekét

Előbb megölte a nőt, majd a csecsemőt vízzel teli edénybe rakta és feltette a tűzhelyre.

A barbár és egész Kínát megrázó tettet az előző héten hajtotta végre egy kínai férfi Tantung városában. Az Epoch Times beszámolója szerint a Szun Csuancsün nevű férfi eddig ismeretlen okokból halálra szurkálta volt felesége testvérét, majd fogta a nő kéthónapos kislányát, és egy robogóval elmenekült a helyszínről. Egy helyi lapnak a szomszédok elmondták: a nő sikoltozását hallva rohantak a házhoz, a férfit a földön fekvő nőn találták, és mindent vér borított. A férfit azonban nem tudták megállítani.
Szun ezután apja házába ment a kéthónapos kislánnyal, akit egy vízzel félig megtöltött wokba rakott, a fedőre egy követ rakott, majd alágyújtott az edénynek. A csecsemő életét Szun időközben hazatért apja mentette meg, aki meghallotta a kicsi sírását, és kimentette a gyereket a forró vízből. A kislányt súlyos égési sérülésekkel kórházba szállították. Az orvosok elmondása szerint életveszélyes állapotban van, különösen a fertőzésveszély miatt.
A tűzhelyre rakott csecsemő egyik rokona mutatja, hol történt az eset
Fotó: Sohu
Szunt a rendőrség letartóztatta, de azt egyelőre még nem tudni, hogy miért követte el szörnyű tettét. Volt felesége - akitől júliusban vált el – sem tudott magyarázatot adni a férfi tettére, elmondása szerint nem voltak mentális problémái.

http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2013/11/21/megfozte-sogornoje-kethonapos-gyereket/~~fokusz