Elsózta a nő a vacsorát, felgyújtotta a férje

Az indiai Bihár állambeli Mohammad Guddu Khan elégedetlen volt a  a vacsorára készített birkasült sózásával, ezért felgyújtotta a feleségét. A 25 éves Nazarana Khatoont súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba, a szökésben lévő férfit keresi a rendőrség, írja a Gulfnews.
Mohammed Guddu Khan még csütörtök este azon gerjedt komoly haragra, hogy amikor hazért a munkából, az asszony túl kevés sót tet a báránysülthöz, így az étel a egyáltalán nem ízlettt neki. Mérgében az otthon tartott petróleumlámpa tartalmát az asszonyra locsolta, egy gyufával felgyújtotta, majd bezárta egy szobába.
A sikítozására hívták ki a környékbeliek a rendőrséget, akik csak három óra múlva értek a helyszínre, mivel hiányosan kapták meg a címet, de még életben találták a nőt, aki ezek szerint adddigra valahogy sikeresen eloltotta magát. Az állapota most is kritkus, mivel a testének 40 százaléka súlyosan megégett.
"Csak a rendőrség időben történő fellépésének köszönheti az életét", mondta a Waman Lande helyi rendőrfelügyelő. Azt is hozzátette, hogy a nőt előtte komolyan összeverték és megkínozták, de a szökésben lévő elkövetőt hamarosan elfogják, mivel a rendőrség jelentősebb hajtóvadászatot indított ellene.